Johan Derksen is in het ziekenhuis en laat uitzending Vandaag Inside schieten

15 april 2024, 23:13   Bijgewerkt: 16 april 2024, 12:40
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen is dinsdagavond afwezig bij het programma Vandaag Inside, zo heeft Wilfred Genee maandagavond bekendgemaakt in het programma Veronica Offside. Volgens de presentator zal het boegbeeld van Vandaag Inside dinsdag een behandeling voor zijn liesbreuk ondergaan.

"Als je morgen nog zin hebt Wim (Kieft, red.), dan ben je welkom", zegt Genee in het programma Veronica Offside tegen de analist. Het heeft te maken met de afwezigheid van Derksen dinsdagavond in het programma Vandaag Inside: "Johan is er morgen niet, dus dan zou het kunnen. Hij heeft een liesbreuk. Er komt dan steeds een darm uitkruipen, waardoor de onderbuik te veel opspeelt bij hem. Als die onderbuik te veel opspeelt, dan zit het klem. Dan doet het pijn, dus dat wordt nu teruggezet."

Artikel gaat verder onder video

Vorige week woensdag werd Derksen al opgenomen op de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis in Assen wegens zijn liesbreuk. Dinsdag zal De Snor daarvoor een behandeling ondergaan, zo heeft Genee bekendgemaakt. Woensdag was Derksen, ondanks dat hij tot 18.00 uur op de Eerste Hulp zat, nog wel te gast in de uitzending van Vandaag Inside. Dinsdagavond zal de oud-voetballer van onder meer Go Ahead Eagles en Haarlem zijn optreden in de talkshow laten schieten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Maar één man zou Johan Derksen kunnen opvolgen in Vandaag Inside: 'Hij komt wel een beetje in de buurt'

Mocht Johan Derksen ooit vertrekken bij Vandaag Inside, dan lijkt er één geschikte kandidaat om zijn plaats aan de talkshowtafel over te nemen. 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Dat komt omdat Derksen er te zwaar aan tilt 😂

El Sarcastico
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Ik wens hem sterkte en dat hij maar snel weer kan aanschuiven aan die tafel. Niet dat ik naar VI kijk hoor, maar toch.

Ronald Bruins
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Sterke Johan. En kom terug in je oude patroon, laat je niet de mond snoeren door softies hier in dit land ! We staan achter je en veel beterschap.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen