Woedende Ajax-supporters willen één iemand zien 'oprotten' en gebruiken ziekte als krachtterm

4 april 2024, 22:28
Foto: © Imago

De naam van Annette Mosman viel in de eerste helft van Ajax – Go Ahead Eagles tijdens een spreekkoor van het fanatieke gedeelte van de Johan Cruijff ArenA. Mosman is lid van de raad van commissarissen. In de 32ste minuut was onder andere “Mosman, oprotten” te horen. ‘Kankerbestuur’ was ook te horen vanaf de tribunes in Amsterdam.

De Ajacieden zijn absoluut niet blij met de situatie bij hun club. Fanatieke Ajax-supporters slingerden een lijstje de wereld in met mensen die allemaal weg moesten. Mosman stond ook op die lijst. “De AFCA Supportersclub is van mening dat deze commissarissen medeverantwoordelijk zijn voor de bestuurlijke chaos binnen onze club en per direct vervangen moeten worden”, schreef de supportersclub van Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Enkele weken geleden werd Alex Kroes aangesteld als algemeen directeur van de club uit de hoofdstad, maar nadat bekend werd dat hij aandelen in Ajax had, is hij geschorst door de club. De geschorste directeur was wel aanwezig in de ArenA op donderdagavond tijdens de wedstrijd tegen de Deventernaren.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en Go Ahead Eagles in ons liveverslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax-supporters verbijsterd door nieuws over Kroes: 'Niks blijft ons bespaard dit jaar'

De supporters van Ajax reageren verbijsterd en moedeloos op het nieuws dat algemeen directeur Alex Kroes is geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Tonnie14
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Zo is dat wij willen kroes en nu !

Vito
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ze kunnen beter hun eigen club aanmoedigen. Eerste helft was best ok. Scheld aub niet met het K woord. Mooie goal van Gaaei en gun het hem ook.Volgens mij gehaald voor de toekomst maar moest er direct staan. Die jongen kan je niets kwalijk nemen.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Komt ook gewoon te kort zeker in een 4-3-3 formatie voor Ajax. In dit systeem denk ik dat hij best oke mee zou kunnen maargoed, Ajax moet ook niet dit systeem voor altijd aanhouden. Voor hem beter om een andere club te vinden waar hij misschien beter tot zijn recht komt. Tenzij er geen nieuwe rechtsback komt, dan zou je nog kunnen denken dat hij prima met Gooijer en Rensch de concurrentiestrijd aan kan gaan.

Cashol
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Het lijkt de politiek wel. Allemaal spelletjes van de RvC omdat de nieuwe Ceo weigert te tekenen voor hun blunders. Hopelijk is de ledenraad verstandiger.

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Het hele bestuur moet weg inclusief rvc Het is iedere keer het zelfde liedje

eddie nyp
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Het hele AJAX moet weg en gewoon weer F.C.AMSTERDAM worden en dan beginnen in de KKD

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Of ik het nou eens ben of niet, je hoeft niet het k-woord ervoor te zetten. Dat is gewoon not-done.

Laurens1
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

De RvC is debet aan de gehele chaos hij Ajax. Dat die Duitse Misselijkerat troep naar Amsterdam gehaald heeft is inmiddels alom bekend. Doch dat deze aankopen klakkeloos geaccordeerd zijn is zeer laakbaar en bevestigt dat er enkel mensen zitten welke verliefd zijn op het pluche en niet geremd worden door enige kennis!

Dexi
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Is vice voorzitter bij ajax haar hoofdfunctie of is het bijklussen? Mevrouw hoeft zich qua baan namelijk geen zorgen te maken als zij eruit wordt geschopt , nevenfuncties zat.

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ajax gaat ten onder aan hun eigen onvergetelijke arrogantie.Of je nu van Praag voor de camera zijn act ziet doen, een trainer die er helemaal niets van bakt met een matennaaier en een onbeduidende Griek naast hem.RvC leden zoals Danny Blind die werkelijk met alle windrichtingen mee zwalkt en nog nooit betrapt is op een eigen mening of meneer van Gaal die helemaal niets aan het geheel toevoegt, het is helemaal niks.En laten we dan vooral Seedorf en Kluivert in de etalage zetten, niet vanwege hun ervaring en hun enorme staat van dienst, nee, er moet diversiteit zijn, zucht.En kom alsjeblieft niet met dat eeuwige gelul hoe geweldig ze waren als voetballer, klopt inderdaad, als Voetballer.Daarna zijn ze allebei, vooral Seedorf, overal met Bonje of na wanprestaties vertrokken.Lekker zo doorgaan jongens, komt het vast wel goed(!)

DeWitteBeer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Klopt Avatar, laten we met z'n allen gaan voor de witte bestuursleden die nog nergens iets op voetbalveld gepresteerd hebben, dan komt Ajax er wel, zie huidige situatie! kijk eens naar de Ajax jeugd en naar het verleden, er waren zoveel jongens die de wereld top gehaald hebben, sorry dat ze de kleur van Seedorf en Kluivert. Davids hadden, en zo kan ik verder gaan. laten we weer een witte nietsnut binnen halen. krijgen we lekker nog meer ellende die boven water komt. IDIOOIT!!!

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wanneer word er ingegrepen bij ajax het hele bestuurmoetvweg wat wil.van Praag nou laat die eerst naar zichzelf kijken he en laten we niet meer zeiken over van het schip wat hij over zich heen krijgt is niet normaal hij mag wel wel.wat meer krediet nkrijgen vind ik

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De ajax supporters blijven maar op een ding ha gen stelletje pannekoeken een persoon volgende keer weer een persoon het volledige bestuur rvc is verantwoordelijk niettemin een persoon allemaal stuk voor stuk oprotten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen