Eljero Elia pakt Kenneth Perez op vernietigende wijze aan, Andy van der Meijde reageert geschokt

27 mei 2024, 14:39   Bijgewerkt: 27 mei 2024, 14:55
Foto: © Ziggo Sport

Eljero Elia heeft een sneer uitgedeeld aan ESPN-analist Kenneth Perez. De oud-voetballer van onder meer Feyenoord blikt in de talkshow Bij Andy Thuis terug op een uitspraak van Perez, die Elia nadat hij het veld spoedig zou hebben verlaten verbaal zou hebben aangepakt. Dat de aanvaller het veld zo snel verliet, had echter te maken met een ernstige situatie.

De frustratie van Elia richting Perez komt ter sprake in de talkshow van Andy van der Meijde als de documentaire waar Elia mee bezig is wordt besproken: "Ze hebben een paar leuke stukken gefilmd, maar ook een paar minder leuke. Met minder leuke stukken doelt Elia op het virus waar zijn vijfjarige dochter mee geconfronteerd werd: "Mijn dochter lag in het ziekenhuis, op de intensive care. Zij had het Kawasaki virus", vertelt Elia open en eerlijk. Het virus waar zijn dochter mee geconfronteerd werd is zeer zeldzaam. Het komt naar schatting per jaar bij minder dan 3 op de 100.000 personen voor.

Artikel gaat verder onder video

"Dan weet je al dat ze naar het ziekenhuis gaat en ren je van het veld naar binnen, maar dan loopt Kenneth Perez je gewoon belachelijk te maken. Hij zegt van: die arrogante Eljero, hij is boos omdat hij wissel staat, hij is gelijk naar binnen gerend. Hij heeft dat gezegd, maar wist niet wat er aan de hand was", benadrukt Elia, die nooit meer wat van de analist heeft gehoord. "Excuses aanbieden, dat kunnen ze niet. Dat zijn dingen die mij altijd heeft geraakt. Hij heeft nog steeds geen excuses aangeboden. Afbranden kunnen ze heel goed, maar excuses aanbieden, dat vertikken ze."

De opmerkingen van Elia zorgen voor verbazing aan tafel bij André Ooijer, Andy van der Meijde en Glenn Helder. Laatstgenoemde is regelmatig te gast als drummer in het programma De Eretribune van ESPN, waar Perez zo nu en dan ook aanschuift. Helder wil het de Deense analist eens gaan vragen, zo geeft hij tot slot aan in het programma.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez ziet gigantisch verval: ‘Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu niemand’

Kenneth Perez verwacht dat Feyenoord volgend seizoen opnieuw zal bouwen op Justin Bijlow als eerste doelman. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gerrit Reinders
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

ik vind die perez ook niet zon fijne spreker hij weet zelf niet dat hij van voren of achter leeft met zijn verschrikelle achter buurt verhalen die hij prijs geeft \

Copa
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Elia, ik lees voor het eerst over je dochter. Om te beginnen wil ik schrijven dat ik hoop, van ganser harte hoop dat het goed gekomen is met je kleine meid. Maar, zoals ik schreef dat ik dit voor het eerst lees, wellicht geldt dit niet alleen voor mij maar voor heel veel anderen, waaronder Kenneth Perez. Ik vind hem altijd een zeer kundig analist, die niet zomaar wat roept. Wie weet ligt het dus aan het feit dat hij het niet wist

elgenio
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Wat vind je er van dat hij zijn grote bek houdt tot hij weet wat er speelt?

Nobody
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

@elgenio is het pas sinds een uur bekend? Als dit wat Elia verteld het geval is, dan had hij dat ook eerder bekend kunnen maken. Om alle prioriteiten op een rijtje te krijgen, hoop ik dat het nu goed gaat met zijn dochter uiteraard, dat is het aller belangrijkste. Maar zoals Copa stelt, dit is de eerste keer dat ik er van hoor. Dan kan je stoer doen met "je grote bek houden", maar als de wereld het niet weet, wordt er toch geoordeeld. Ik durf nl mijn hand in het vuur te steken, dat als dit bij Perez bekend was, hij ten alle tijden zijn excuus, of hulp zou hebben aangeboden, uit persoonlijke ervaring. Feit is, dat Elija dit nooit bekend heeft gemaakt, en nu zijn gram probeert te halen, over de rug van Perez. Ik weet uit betrouwbare bron dat Elija dit nooit heeft bekend gemaakt bij Perez. Elija is, en blijft gewoon een droef toeter eerste klas.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Ik snap niet dat die Perez nog steeds gevraagd wordt om een wedstrijd te analyseren of wat dan ook. Men leest de laatste tijd steeds negatief over hem...dat hij absurd commentaar geeft en andere zonder reden de grond in boort. Ban hem van tv, zou ik zeggen. Dan druipt hij misschien vanzelf af richting Denemarken.

Storm
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dan weet ik er wel meer die ook meteen van de tv mogen...

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ik begrijp het ergens wel omdat Elia wel vaker de vedette heeft uitgehangen en zichzelf altijd enorm overschat heeft.Beetje Noa Lang/Memphis Depay divahoudinkje.....Dus begrijp ik prima dat Perez dacht dat Elia zich weer eens aanstelde, omdat de trainer anders besliste en meneer zijn egootje weer in het geding was.Dat het achteraf een andere reden had is natuurlijk wrang, maar Perez niet aan te rekenen.Dit is dus ook weer zo'n ongestelde reactie, erg herkenbaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen