Bizar: Depay komt paar uur voor EK-start tegen Polen met onbegrijpelijke actie

16 juni 2024, 13:44   Bijgewerkt: 16 juni 2024, 14:23
Foto: © NOS

Memphis Depay is zondag, enkele uren voor de EK-opener van het Nederlands elftal tegen Polen, met een opvallende actie op de proppen gekomen. De Oranje-international lanceerde namelijk samen met rapper Akwasi Owusu Ansah de teaser van een nieuw muzieknummer waarin hij uithaalt naar zijn criticasters.

Met de teaser, een fragment van 33 seconden, wordt het muzieknummer ‘Bedankt Voor Je Mening’ aangekondigd door Depay en Akwasi. Het lied is een reactie op de zogenoemde hoofdbandgate die de afgelopen weken door Depay werd ontketend en werd door Depay en Akwasi dus gemaakt in de voorbereiding op het EK.

Artikel gaat verder onder video

Depay verscheen vorige week tijdens het oefenduel van Oranje met Canada voor het eerst met een witte haarband op het veld en maakte daarmee de nodige tongen los. Onder veel Oranje-supporters en analist was de haarband van de spits onderwerp van gesprek en zelfs bondscoach Ronald Koeman zei verrast te zijn door het accessoire van zijn spits.

In ‘Bedankt Voor Je Mening’ maakt Depay duidelijk volstrekt maling te hebben aan alle kritiek. "Ik geef niks om je mening. Ik zie dit als lening, want je gebruikt mijn tijd en daar ben ik echt straight in. You better pay me”, zingt de aanvaller van Oranje onder meer in de teaser. De toevoeging van Akwasi is: "Ik heb één ding. Bedankt voor je mening. We gaan er niets mee doen. Einde mededeling."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Welke spelers van Oranje moet Koeman strafschoppen laten nemen?

Afgezien van Memphis Depay heeft Oranje een klein probleem. Al is er een Eredivisie-speler met 10 goals uit 10 penalty's.

Bizar: Depay komt paar uur voor EK-start tegen Polen met harde uithaal

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.