'FC Twente en Arnold Bruggink willen drie spelers wegkapen bij andere clubs uit Overijssel'

22 mei 2024, 09:08
Foto: © Imago

FC Twente zou naast de onlangs aangetrokken Sayf Ltaief ook nog spelers uit de eigen provincie willen halen, zo meldt Voetbal International.  Bas Kuipers van Go Ahead Eagles, Davy van den Berg van PEC Zwolle en Younes Namli van dezelfde club zouden ook op het lijstje van technisch directeur Arnold Bruggink staan. Van de drie spelers zit Kuipers het dichtst bij een transfer naar Enschede.

Kuipers speelt bij Go Ahead Eagles op linksback, en laat dat nou net de plek zijn die bij de Tukkers opgevuld moet worden, omdat Gijs Smal daar vertrekt. De linksback van Kowet, die ook al voor Excelsior speelde, heeft een contract tot medio 2025, wat betekent dat Twente wat geld mag lappen om hem in te lijven.

Artikel gaat verder onder video

Naast Kuipers staan er ook nog twee PEC Zwolle-middenvelders op het lijstje van de nummer drie van Nederland. Namli kan transfervrij opgehaald worden in Zwolle, en is met vier doelpunten en zeven assists een absolute smaakmaker in de hoofdstad van Overijssel. Van den Berg is een maandje geblesseerd geweest, maar reeds terug. Hij was goed voor vijf doelpunten en twee assists. Eén van die doelpunten was de door de NOS uitgeroepen Goal van het Seizoen bij Almere – PEC Zwolle in september.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gangelen en Kwakman vol ongenoegen over feest van FC Twente op het veld

Joshua Brenet werd na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle door de spelers van FC Twente betrokken in de feestvreugde.

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

  • MeeMetOranje.nl
It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met alle respect maar deze 3 spelers zijn niet van potentieel chanpions league niveau en Namli en kuiper zijn al 30. Twente moet wat meer de talenten strijd aangaan.

redknap
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Talenten zijn vaak jong en weinig ervaring, wat oudere jongens is nog niet zo gek. Bruggink en Streuer weten er hopelijk meer van dan Henkapestaart. Weet niet of die Van de Berg wel bij Twente past. Lijkt me geen fijne vent. Tegen Twente speelde hij te agressief beetje opgefokt was hij toen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen