'Als ik genoeg speeltijd krijg, blijf ik de rest van mijn carrière bij Feyenoord'

15 juni 2024, 16:40   Bijgewerkt: 15 juni 2024, 16:47
Foto: © Imago

Als hij voldoende speeltijd blijft krijgen, zou Bart Nieuwkoop de rest van zijn leven wel voor Feyenoord willen spelen. De 28-jarige verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord en was van jongs af aan al groot fan van de club.

In gesprek met Feyenoord Magazine vertelt Nieuwkoop dat hij zich nog voor de geest kan halen dat hij als kind naar de Open Dag ging van Feyenoord. “Dat maakte indruk. Dat immense stadion, die grote spelers die je om een handtekening kon vragen. 'Voor deze club wil ik later voetballen', zei ik op dat soort momenten tegen mijn vader.”

Artikel gaat verder onder video

“Als ik er nu aan terugdenk, krijg ik weer kippenvel. Dan realiseer je je eens te meer dat Feyenoord de mooiste club van Nederland is. Of, beter: van de wereld”, zegt Nieuwkoop. “Als het aan mij ligt, blijf ik de rest van mijn carrière bij Feyenoord. Op voorwaarde uiteraard dat ik, zoals afgelopen seizoen, aan voldoende speelminuten kom.”

Nieuwkoop speelde vorig seizoen 30 wedstrijden voor Feyenoord, waarvan 21 in de Eredivisie. Van de 30 optredens stond hij 16 keer in de basis en kwam hij 14 keer als invaller binnen de lijnen. Nieuwkoop speelt meestal als rechtsback, maar is door trainer Arne Slot ook als rechtsbuiten opgesteld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Verweij geeft Feyenoord transferadvies: ‘Die zou ik nooit voor dat bedrag laten vertrekken’

Feyenoord moet geen zaken doen voor een bedrag van twaalf miljoen euro, zo vindt Mike Verweij.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Bartje Bartje, de mooiste club van Nederland, mee eens Maar van de wereld nou nee, we zitten wel in de top 10 😆😆

Storm
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Top 10? Fantast. Nu zegt ie "als ik genoeg speeltijd krijg". Straks zegt ie "als ik genoeg geld krijg ben ik weg". Clubliefde gaat maar zolang mee totdat iemand met een zak geld komt.

Klantenservice
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Een top '....' mooiste clubs ter wereld is toch altijd persoonsgebonden. Wat de een een prachtige club vindt, is voor een ander juist geen mooie club. Want wat is de definitie van 'een mooie club', en hoe kun je dat meten? Dat Goku vindt dat Feyenoord in de top 10 staat, is een mening. Ben je toch niet gelijk een fantast?

Storm
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Ik vind van wel. Dat is ook een mening.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen