Xavi Simons scoort voor Oranje, maar andere speler wordt vervolgens massaal geprezen

10 juni 2024, 21:24
Foto: © NOS

Xavi Simons heeft maandagavond zijn eerste doelpunt voor het Nederlands elftal gemaakt, maar de aandacht gaat na de openingstreffer van de speler van RB Leipzig voornamelijk uit naar een andere international van Oranje. Joey Veerman wordt massaal geprezen wegens zijn assist voorafgaand aan de openingstreffer in het duel tegen IJsland.

Simons was al lange tijd op zoek naar zijn eerste treffer in het shirt van Oranje, maar heeft het net in de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands elftal voor het eerst gevonden. Veel hoefde de rechtsbuiten niet te doen om zijn naam op het scorebord te zetten, want hij werd op maat bediend door PSV-middenvelder Veerman, die de bal panklaar voor zijn oud-teamgenoot van PSV neer wist te leggen.

Op sociale media wordt Veerman massaal geprezen om zijn assist in het laatste duel van Oranje op het EK. Door en aantal supporters wordt gepleit voor een basisplek van de PSV'er in de eerste wedstrijd van het EK tegen Polen: "De creativiteit komt alleen van hem tot nu toe", valt een andere voetbalsupporter op.
 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veerman schuift als een geruisloze killer passer over het veld , hij doet alles op 80% zo lijkt het . Daar gaat Oranje en zijn volgende club veel plezier aan beleven mensen .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dat tegen het altijd lastige ijsland . Kijken wat onze sterren straks doen als het echt moet .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen