Zorgen bij Koeman: Oranje-spits verlaat training vroegtijdig na stevig duel met De Ligt, ESPN deelt beelden

12 juni 2024, 15:03
Foto: © Imago

Brian Brobbey is woensdagmiddag vroegtijdig afgehaakt tijdens de training van Oranje, zo meldt de NOS. De spits van Ajax is onder begeleiding naar binnen gegaan.

Of er bij Brobbey sprake is van een blessure is momenteel nog niet duidelijk. Volgens de NOS had hij enkele minuten voor hij van het veld stapte een stevig duel met Matthijs de Ligt. Mogelijk heeft hij hier een pijntje opgelopen. Inmiddels heeft ESPN beelden van de nasleep van het moment gedeeld. Te zien is hoe Brobbey trekkebenend van het veld strompelt, terwijl ook De Ligt last van de voet lijkt te hebben. Laatstgenoemde kon wel verder.

Artikel gaat verder onder video

Brobbey had bij Ajax richting het einde van het seizoen vaker last van pijntjes. De jonge spits kwam in de slotfase van de competitie met regelmaat niet aan de negentig minuten, waardoor er twijfels bestaan over de fysieke gesteldheid van de aanvaller.

Mocht Brobbey inderdaad een blessure hebben opgelopen, zal dit de volgende zijn in een hele reeks geblesseerden. Eerder deze week haakten Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners al definitief af voor het EK, terwijl ook spelers als Marten de Roon, Mats Wieffer, Quinten Timber en Quilindschy Hartman wegens blessures een streep door het toernooi moesten zetten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jack van Gelder vindt dat Frenkie de Jong ‘volwassener’ had moeten zijn

Jack van Gelder vindt dat Frenkie de Jong zelf medeschuldig is aan het missen van het EK.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

test

Dropkick
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Verkeerde test ,en tegen de verkeerde speler.

Dropkick
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

En dit is nu het domste wat Koeman doet , de spelers zo fanatiek laten trainen zodat ze geblesseerd raken , zouden ze soms het voeballen verleren als ze dit niet doen ?

gtsb
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Brobbey is gewoon nooit fit dat heeft niks met de trainingen te maken . Maar goed de hele houding van hem is verkeerd .

Vito
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Brobbey is wel vaak geblesseerd en kan naw het topniveau niet aan. Daarnaast een hele matige spits en slecht in de afronding.

boyke
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Moet Koeman het nog over een andere club hebben. Welke gek gaat nu nog het uiterste van de spelers vragen, alleen Koeman. Maar komt goed hoor Koeman Dadelijk 24 spelers over en nog 1 eraf en we zitten aan de 23 en je hebt de zogenaamde moeite voor nope gedaan met je vechten bij de UEFA van 23 naar 26. Jij staat over heel de wereld voor joker eerste klas en met dit groepje moet je het maar doen. Jouw woorden van achterhoede speler kan naar midden doorschuiven en voorhoede een linie naar beneden kan ook nog dus dat laatste gaat niet meer op alleen Jij kan een van de achterste linie zoals Blind bijvoorbeeld spits maken dat moet jou wel lukken met je grote wafel.

Ferrari412T2
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Hop...laat Zirkzee maar komen !!!

peterdejong1983
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij of dallinga , kan leuk worden

gtsb
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Is ook beter dan brobbey

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

brobbey de botser de man van glas kan het niveau gewoon niet aan. Clubs zullen wel twee keer nadenken om deze speler aan te trekken. Daarnaast heeft hij ook van die vervelende maniertjes.

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

En al gefaald in duitsland

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen