AGOVV wil 'vooruit' met nieuwe coach Ulderink

15 juni 2012, 15:51   Bijgewerkt: 15 juni 2012, 16:05

AGOVV heeft Andries Ulderink aangesteld als nieuwe trainer. De oefenmeester zette vrijdag zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de Jupiler League-club, met een optie voor nog een jaar. Hij is bij de Gelderse club de opvolger van Hans van Arum op.

"Met Ulderink hebben we er alle vertrouwen in stappen voorwaarts te kunnen maken. Ulderink staat garant voor verzorgd voetbal en is in staat zowel het team als de spelers individueel beter te maken", laat technisch en commercieel manager van AGOVV, Henk Timmer, op het digitale thuis van AGOVV weten.

Ulderink werd in februari vanwege tegenvallende resultaten ontslagen bij De Graafschap, dat uiteindelijk nog via de nacompetitie uit de Eredivisie degradeerde. Daarvoor had hij Go Ahead Eagles onder zijn hoede.

De ploeg uit Apeldoorn maakte van de gelenheid gebruik om ook de komst van drie spelers bekend te maken. Aanvallers Djarno Hofland (Ajax A2) en Evert Brouwers (FC Utrecht) komen de gelederen versterken, net als verdediger Gieljan Tissingh (PEC Zwolle).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen