Jörgensen in lappenmand PSV, Matavz niet fit

28 september 2012, 14:14

Mathias Jörgensen kan zondag niet meedoen in de uitwedstrijd van PSV tegen VVV Venlo. De Deense verdediger liep in het bekerduel tegen Achilles '29, waarin hij zijn debuut in de basis maakte, een enkelblessure op en is zo'n twee weken uit de roulatie.

Naast Jörgensen ontbreken ook de geblesseerden Erik Pieters en Jetro Willems. Achter de naam van Tim Matavz staat een vraagteken, al acht trainer Dick Advocaat de kans klein dat de spits mee kan doen. "Tim heeft griep gehad, met koorts. Hij moet de komende dagen aansterken. Ik denk niet dat hij mee kan doen tegen VVV", zegt hij op de clubsite. Daar tegenover staat dat Wilfred Bouma na een blessureperiode weer fit is.

De wedstrijd tegen VVV Venlo is voor PSV de eerste in een relatief gemakkelijke reeks, waarin vooral teams uit het rechterrijtje wachten. Advocaat beseft dat zijn elftal de komende weken geen punten mag laten liggen. "De komende vijf, zes wedstrijden moeten we een goed resultaat halen als we echt kampioenskandidaat willen zijn."

Vorig seizoen kwam PSV op bezoek bij VVV Venlo niet verder dan een 3-3 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen