Boschker (42) wil toch door: "Plezier is terug"

10 januari 2013, 08:30

Sander Boschker is teruggekomen op zijn beslissing om na dit seizoen een punt achter zijn carrière te zetten. De 42-jarige doelman van FC Twente speelt met de gedachte om er nog een jaar aan vast te plakken, zegt hij bij Voetbal International.

"Ik merk dat het keepen me nog gemakkelijk afgaat", zegt de ervaren doelman. "Bovendien raak ik nog steeds zwaar geïrriteerd als ik een trainingspartijtje verlies of op de reservebank moet beginnen, zoals maandag tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen HJK Helsinki. Met de drive zit het dus ook nog steeds goed. De laatste weken hoor ik van steeds meer mensen om me heen dat het zonde is als ik stop."

Afgelopen zomer wist Boschker nog zeker dat hij in 2013 zou stoppen. "Maar dat had ook te maken met de manier waarop we het vorige seizoen afsloten. De tweede competitiehelft was natuurlijk verschrikkelijk. Dat ging me als clubman aan het hart, ik had er een stuk minder plezier in. Dat is nu weer terug, dus ik wil graag doorgaan."

Boschker is bij FC Twente tweede keeper achter Nikolay Mihaylov. Door blessures van de Bulgaar kwam de routinier dit seizoen al tijdens zes competitieduels in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen