Rosicky leidt Arsenal naar benauwde zege

6 april 2013, 18:01   Bijgewerkt: 6 april 2013, 18:43

In de Engelse Premier League heeft Arsenal zaterdag een zwaarbevochten zege bij West Bromwich Albion geboekt. De Londenaren zegevierden met 1-2 op The Hawthorns, door twee doelpunten van Tomas Rosicky.

Rosicky was in de twintigste en vijftigste minuut trefzeker. James Morrison zorgde voor een spannende laatste twintig minuten door uit een strafschop de 1-2 te maken. Daaraan vooraf ging een tackle van Per Mertesacker, die Shane Long daarmee een directe scoringskans ontnam en dus terecht rood kreeg.

In de laatste twintig minuten had Arsenal het moeilijk, maar The Gunners hielden stand. Arsenal neemt door de overwinning de vierde plek, goed voor Champions League-voetbal, over van Chelsea, dat zondag nog wel in actie komt.

In de strijd tegen degradatie pakte Aston Villa drie heel belangrijke punten. De ploeg uit Birmingham, met Ron Vlaar in de basis, won de lastige uitwedstrijd tegen Stoke City met 1-3. Matthew Lowton en Christian Benteke maakten in de slotfase het verschil. Aston Villa verlaat door de driepunter de degradatieplaatsen.

Swansea City speelde op bezoek bij Norwich City met 2-2 gelijk. Michel Vorm, Jonathan De Guzman en Dwight Tiendalli hadden een basisplaats bij The Swans, Kemy Agustien bleef op de bank. De Guzman was overigens goed voor een assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen