Hiddink ontsnapt deze keer, Hulk pijnigt Alania

4 mei 2013, 20:08

Guus Hiddink heeft eindelijk weer een succesje kunnen bejubelen met Anzhi Makhachkala. De steenrijke club uit Dagestan won zaterdag de competitiewedstrijd tegen Rubin Kazan op het nippertje, thuis werd het 2-1.

Anzhi had slechts één van zijn laatste acht duels in de Russische liga in winst omgezet. Tegen Rubin Kazan dreigde een nieuwe teleurstelling, want de bezoekers kwamen in de 82ste minuut op 0-1 via Roman Eremenko. Maar aan de hand van Lacina Traoré en Samuel Eto'o trok Anzhi toch aan het langste eind. Zij bogen de achterstand in de laatste vijf minuten om in een 2-1 overwinning.

Ondanks de zege blijft de achterstand van Anzhi op Zenit St. Petersburg, de nummer twee van de ranglijst, zeven punten. De landskampioen was met 4-0 te sterk voor hekkensluiter Alania Vladikavkaz, waar Royston Drenthe absent was. Door een rode kaart van Ognjen Vranjes speelde Alania vanaf de veertiende minuut met tien man. Mede door een hattrick van Hulk profiteerde Zenit optimaal van dat voordeel.

Zenit heeft drie punten minder dan koploper CSKA Moskou. Die club was eerder op de dag met 1-0 te sterk voor Terek Grozny, dankzij oud-AZ'er Pontus Wernbloom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen