Voorzitter VVV: "Je weet dat dit kan gebeuren"

19 mei 2013, 17:13

VVV Venlo is gedegradeerd uit de Eredivisie. In de nacompetitie lukte het de ploeg niet om af te rekenen met Go Ahead Eagles. Het eerste duel werd al met 1-0 verloren en in Venlo was VVV helemaal kansloos: 0-3. Voorzitter Hai Berden was na afloop teleurgesteld en realistisch tegelijk.

“Het is voor iedereen een teleurstelling, maar realistisch gezien weet je dat dit kan gebeuren”, vertelde hij aan Eredivisie Live. “We zijn in de afgelopen jaren ontsnapt en nu niet. We zijn bezig om stabiliteit en structuur te creëren en dat wordt lastiger.”

Berden weet nog niet hoe groot de gevolgen zijn voor de club. “Maar de begroting gaat natuurlijk omlaag. Hoeveel het precies is weet ik nog niet, dat zullen we moeten afwachten. Het vinden van goede buitenlandse spelers zal er niet gemakkelijker op worden en sommige spelers van de huidige selectie willen misschien vertrekken. Voor ons is de bouw van een nieuw stadion belangrijk. Dat bepaalt of we structureel in de Eredivisie kunnen spelen en niet andersom.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen