Janssen wijzigt basiself NEC niet

30 augustus 2013, 15:31

Anton Janssen kwam deze week aan het roer te staan bij NEC, nadat Alex Pastoor door de Nijmegenaren werd ontslagen. Janssen zal vrijdagavond om 20.00 uur voor het eerst op de bank van het Goffertstadion plaatsnemen. Zijn ploeg zal het opnemen tegen NAC Breda. De confrontatie tussen NEC en NAC is een hele belangrijke, aangezien de clubs de laatse plaatsen op de ranglijst bezetten. 

De kersverse hoofdtrainer van de Gelderse ploeg heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn eerste dagen als trainer van NEC: "De eerste twee dagen zijn prima bevallen. Het waren drukke dagen, maar ook hele mooie dagen. Mijn eerste indruk van de selectie is goed. Je zou verwachten dat er bij een team dat in deze situatie verkeert veel onrust is, maar dat valt reuze mee."

Het arriveren van een nieuwe trainer kan zorgen voor bepaalde wijzigingen in de basisinformatie, maar dit is niet het geval bij de Nijmegenaren: "Ron de Groot en Wilfried Brookhuis zijn terug gegaan naar de basis met dit team. Taken uitvoeren en hard werken. Aan de opstelling heb ik verder niets gewijzigd. Ik kan na twee dagen niet ineens alles overhoop gaan halen. Ik borduur voort op het werk van Ron en Wilfried, zo scheppen we de meeste duidelijkheid.", aldus Janssen, die duidelijk aangeeft dat zijn focus op NEC ligt en niet op de tegenstander uit Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen