Jong Ajax geeft riante voorsprong weg in Helmond

4 november 2013, 22:06

Jong Ajax blijft bungelen in de onderste regionen van de Jupiler League. Maandagavond kwamen de Amsterdamse talenten met 0-2 voor tegen Helmond Sport, maar gaven ze het binnen een half uur weg: 3-2. Niklas Moisander speelde een helft mee bij Jong Ajax, dat na de verliespartij blijft steken op de zestiende plaats. Helmond Sport meldt zich in de subtop en staat zesde.

Jong Ajax startte met onder meer Eyong Enoh, Danny Hoesen, Tobias Sana en Moisander in de startformatie. Stanislav Lobotka zette de bezoekers na vijf minuten al voorsprong. Moisander, die zijn rentree maakte na zijn blessure, werd in de theepauze vervangen door Mike van der Hoorn. Vlak na de rust deed Hoesen van zich spreken met een fantastisch doelpunt. Een fraaie boogbal ging diagonaal over doelman Wouter van der Steen de kruising in.

Er was werkelijk geen vuiltje aan de lucht voor Jong Ajax. Toch gaven de Amsterdammers het volledig weg in Helmond. Charles Kazlauskas, Serhat Koç en Mark Janssen zorgden voor een Helmondse overwinning, waardoor Jong Ajax onderin de Jupiler League blijft bivakkeren en Helmond de aansluiting vindt met de subtop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen