Ramsey helpt Arsenal langs oude club, pijnlijk verlies Jol

30 november 2013, 17:55

Arsenal blijft uitstekend presteren in de Premier League. Op bezoek bij Cardiff City boekte de trotse koploper zaterdag zijn tiende zege van dit seizoen. Welshman Aaron Ramsey was met twee goals, waarvan één in blessuretijd, de grote man bij de ploeg uit Londen, Mathieu Flamini maakte vlak voor tijd de tweede treffer.

Dat uitgerekend Ramsey Arsenal de weg wees tegen Cardiff, was bijzonder. De middenvelder is afkomstig uit de jeugdopleiding van de club uit Wales. Extra bijzonder was de reactie van het publiek op de eerste goal van hun oude held. Ramsey werd niet uitgejoeld of uitgefloten door de Cardiff-fans, maar getrakteerd op een applaus.

Door de overwinning in Cardiff heeft Arsenal nu zeven punten meer dan achtervolgers Liverpool en Chelsea, die later dit weekend nog in actie komen. Liverpool speelt zondag uit bij Hull, Chelsea ontvangt Southampton.

In de kelder van de Premier League nemen de zorgen voor Fulham verder toe. De ploeg van de Nederlandse coaches Martin Jol en René Meulensteen ging met 3-0 onderuit bij concurrent West Ham United, dat tot vandaag evenveel punten had. Fulham staat hierdoor nu stevig onder de rode degradatiestreep, zeker omdat ook Norwich City won. Met Leroy Fer in de basis werd op eigen veld met 1-0 afgerekend met Crystal Palace.

Everton, met John Heitinga negentig minuten op de bank, won thuis met 4-0 van Stoke City. Hierdoor klimt de tweede ploeg uit Liverpool naar een tijdelijke gedeelde tweede plaats in de Premier League. Bij Stoke maakte Erik Pieters de negentig minuten vol. Aston Villa, met Ron Vlaar, speelde 0-0 tegen Sunderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen