Koeman: "Selectie van Feyenoord is duidelijk te groot"

Jw
4 januari 2014, 09:10

Ronald Koeman gaat deze maand doorselecteren bij Feyenoord. De 50-jarige oefenmeester heeft in de tweede seizoenshelft niet iedereen in zijn selectie nodig en dus vallen er spelers buiten de boot. De bedoeling is dat de overbodige spelers voor 31 januari op huurbasis of definitief vertrekken uit de Kuip.

Het contract met Sekou Cissé werd vrijdag zelfs al ontbonden. Ook is bekend dat Harmeet Singh, die dit seizoen nog geen competitiewedstrijd in actie kwam, mag vertrekken. "De club probeert keuzes te maken. Aan een aantal spelers is aangegeven dat er geen toekomst voor hen meer is bij Feyenoord. De selectie is duidelijk te groot. Daarom blijven er komende week spelers thuis. Maar spelers hebben nu eenmaal een contract en het ligt aan henzelf om te bepalen of ze hier blijven zitten of voor een andere club kiezen", licht Koeman toe in gesprek met De Telegraaf.

Feyenoord begint het voetbaljaar 2014 in de wetenschap dat het vier punten achter staat op koploper Ajax. Voor de hervatting van de competitie belegt de Rotterdamse club een trainingskamp in het Spaanse Marbella. Ruud Vormer zal maandag niet in het vliegtuig stappen met zijn teamgenoten. De middenvelder is geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen