Soap nog niet voorbij: Petkovic klaagt Lazio aan

Jw
4 januari 2014, 17:07

Vladimir Petkovic legt zich niet neer bij zijn ontslag als trainer van SS Lazio. De oefenmeester werd zaterdag vervangen door Edy Roja, omdat hij volgens de Italiaanse club een vertrouwensbreuk zou hebben veroorzaakt. Daar is Petkovic het totaal niet mee eens en dus onderneemt hij juridische stappen.

Petkovic deelde eind december mede dat hij een baan had geaccepteerd als bondscoach van Zwitserland. Het contract met de Zwitserse bond zou pas vanaf komende zomer ingaan, maar Lazio was onaangenaam verrast door het nieuws. De club uit Rome verbrak daarom zaterdag het contract.

Het contract van Petkovic zou aan het einde van dit seizoen aflopen. De 50-jarige trainer en zijn advocaat Paco D’Onofrio stellen dat ze in hun gelijk staan. "Er bestaat simpelweg geen regel dat trainers niet met andere werkgevers mogen praten als hun contract afloopt", zegt de advocaat tegen Sky Sport Italia. Petkovic wil Lazio voor de rechter slepen, omdat hij oneerlijk zou zijn behandeld en imagoschade zou hebben opgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen