Ola John: "Hoefde niet lang na te denken over HSV"

17 januari 2014, 22:44

Ola John is vrijdag gepresenteerd als aanwinst van Hamburger SV. De vleugelaanvaller raakte bij Benfica op een zijspoor, werd in verband gebracht met Ajax, maar zal de rest van het seizoen als huurling uitkomen voor HSV. "Ik hoefde niet lang na te denken", zegt John op de officiële website van Die Rothosen.

Voordat John de keuze maakte om op huurbasis naar HSV te verkassen, won hij informatie in bij bekenden, zo geeft hij aan: "Ik heb een vriend die in de HSV-jeugd heeft gespeeld. Ik heb veel met hem gepraat, alsook met Khalid Boulahrouz", zegt John, die uitkijkt naar zijn tijd bij de club van trainer Bert van Marwijk: "Ik ben erg blij om hier te zijn en hoop dat ik een goede tweede seizoenshelft zal spelen."

De flankspeler denkt dat hij veel kan opsteken op het podium van de Bundesliga: "De Bundesliga heeft een zeer hoog niveau. Je hoort altijd veel goede dingen over Duitsland. Ik wil deze kans benutten en hoefde niet lang na te denken, voordat ik hier tekende. We staan op de veertiende plaats, maar ik hoop dat we ons verbeteren, zodat we straks omhoog kunnen kijken."

Bij HSV staat Van Marwijk sinds het huidige seizoen aan het roer. John is zeer positief over de Nederlandse coach: "Mijn relatie met hem is heel goed. Dit is de eerste keer dat we gaan samenwerken voor een lange tijd. Ik kijk er erg naar uit."

Bron foto: HSV.de

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen