Ruiz brengt concurrentie: "Dit is PSV, geen Willem II"

22 januari 2014, 12:42

De komst van Bryan Ruiz naar PSV mag een versterking heten, maar zorgt wel voor veel problemen bij de ploeg uit Eindhoven. Voor onder andere Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon lijkt de transfer van de aanvaller slecht uit te pakken, maar technisch directeur Marcel Brands vindt de concurrentiestrijd niet erg.

"Natuurlijk zullen ze dit niet leuk vinden, maar concurrentie hoort bij een topclub", stelt Brands tegen VI. "Dit is PSV, geen Willem II." Ruiz werd tegen Ajax gebruikt als rechtsbuiten. Daardoor verdween Oranje-international Luciano Narsingh naar de bank en belandde Jozefzoon zelfs op de tribune. Zakaria Bakkali viel in op de nummer-10 positie.

Brands besprak de komst van Ruiz wel met Narsingh, die speeltijd nodig heeft om een plek in de WK-selectie af te dwingen. "Luciano is nog steeds niet honderd procent na zijn kruisbandblessure, dat beseft hij zelf ook. Hij weet dat hij ernaar moet streven om in het tweede gedeelte van de tweede seizoenshelft weer top te zijn. Daar moet hij nu naartoe groeien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen