Cocu wijzigt: "Redelijk niet goed genoeg voor PSV"

5 februari 2014, 18:40

Phillip Cocu heeft voor de uitwedstrijd tegen sc Cambuur van woensdagavond een aantal mutaties aangebracht in zijn startopstelling. Santiago Arias is geblesseerd en wordt vervangen door Joshua Brenet, terwijl Adam Maher door Cocu gepasseerd is, ten faveure van Oscar Hiljemark.

De keuzeheer van de Eindhovenaren verklaart de wijzigingen in de opstelling voor de camera's van FOX Sports: "Arias had in de laatste wedstrijd een moment met een botsing. Hij werd in de liesstreek geraakt. Daarom hebben we gekozen voor Brenet. Arias krijgt rust", aldus Cocu.

Naast Brenet maakte Cocu dus de keuze voor Hiljemark, wat inhoudt dat Maher de bank warm houdt: "Hiljemark klopt op de deur. Hij heeft dynamiek en power in huis en dat hebben we vandaag nodig, om in ieder geval te brengen wat Cambuur ook zal brengen", aldus de Eindhovense coach.

Cocu hoopt dat zijn spelers zich van hun goede kant laten zien, met strijd en passie: "De spelers weten wat er van ze verlangd wordt. Redelijk is niet genoeg voor PSV: de lat ligt hoger. Soms zijn er veranderingen nodig in de opstelling. Er moet een team staan dat de overwinning kan behalen. Hier zijn strijd en passie bij nodig en het voetbal zelf is ook vertrekpunt. Deze combinatie verwacht ik iedere wedstrijd. Alleen goed voetbal is, vooral in uitwedstrijden, niet genoeg om de winst te behalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen