Suarez wil Arsenal verslaan: "Zou team een boost geven"

6 februari 2014, 11:35

Liverpool ging eerder dit seizoen met 2-0 onderuit op bezoek bij Arsenal, de koploper van de Premier League. Komende zaterdag krijgt Liverpool de kans om zich te revancheren. Spits Luis Suarez weet hoe belangrijk het is om de punten op Anfield Road te houden.

Liverpool staat momenteel vierde en heeft de punten hard nodig in de strijd met de concurrentie. "Het is een heel zwaar seizoen", zegt Suarez tegen de Daily Mirror. "Arsenal is de koploper, dus als we zaterdag winnen zou dat heel goed zijn voor de moraal van onze ploeg. Het zou het team een boost geven en het puntenverschil reduceren."

"We hadden geen succes in het Emirates Stadium, dus ons doel is om nu wel te winnen. Ik geloof dat we een kans hebben. Het is raar dat de competitie op de laatste speeldag beslist kan worden, maar wij moeten blijven gaan en zorgen dat we resultaten halen tegen de concurrenten. Dat hebben we nodig", aldus de ex-Ajacied.

Verdediger Martin Skrtel sluit zich aan bij de woorden van de aanvaller. "Ik heb er vertrouwen in dat we Arsenal kunnen verslaan. Daar hebben we de krachten voor. Zij staan bovenaan, maar we kunnen het ze zwaar maken. Het gaat geen gemakkelijke wedstrijd worden, maar ik weet zeker dat we wat kunnen met de steun van onze fans."

Liverpool heeft acht punten minder dan The Gunners. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen