Kwakman wil weg, NAC praat met begeerde Buijs

27 februari 2014, 14:59

Kees Kwakman opteert voor een vertrek bij NAC Breda. De verdediger heeft een doorlopend contract (voor één jaar) in Breda, maar heeft de voorkeur voor een vertrek bij NAC uitgesproken. De reserverol knaagt te veel aan Kwakman, zo geeft hij aan tegenover Omroep Brabant.

"Ik kan nu weinig kanten op", zegt Kwakman over zijn rol als reserve. "Het seizoen is nog negen wedstrijden. Het is duidelijk dat het niet langer dan negen weken gaat duren. Ik ben geen speler om op de bank te zitten. Ik houd me nu vrij rustig. Dat doe ik al vrij knap. Dat gaat ook nog wel even lukken", zegt de verdediger, die een langer verblijf in Breda dus absoluut niet meer zit zitten: "Het is duidelijk dat er geen toekomst meer is. Ik denk ook dat ik iets te duur ben voor NAC om op de bank te zitten. Ik denk niet dat ze dat willen."

Kwakman sprak reeds met technisch directeur Graeme Rutjes over zijn uitzichtloze situatie. "Het is redelijk duidelijk wat daar besproken is. Dat hou ik voor me. Het is niet netjes om dat naar buiten te brengen", vindt Kwakman, die aan het begin van dit seizoen overkwam van FC Groningen.

Of de toekomst van Jordy Buijs in Breda ligt, is ook nog maar de vraag. Buijs staat naar verluidt in de belangstelling van andere clubs, maar is met NAC in gespek over een nieuwe verbintenis. "Er zijn nog geen gesprekken met andere clubs. Maar als je transfervrij bent, is het logisch dat er mensen gaan informeren. Ik wil wachten wat NAC te bieden heeft en daar sta ik open voor. De gesprekken verlopen positief", zegt Buijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen