Roda 'spitsloos' naar PSV: "Het is de realiteit"

21 maart 2014, 16:19

Niets blijft Jon Dahl Tomasson bespaard bij Roda JC Kerkrade. In aanloop naar de uitwedstrijd tegen PSV heeft de geplaagde coach van de hekkensluiter te maken gekregen met een heus spitsenprobleem. Maar liefst vier spelers die op die positie uit de voeten kunnen, zijn niet inzetbaar in het Philips Stadion.

Berry Powel, de afgelopen duels centrumspits van Roda, liep dinsdag tijdens de training een enkelblessure op en heeft aan Tomasson laten weten dat hij niet kan spelen in Eindhoven. Ook Krisztián Németh is geblesseerd, terwijl Wiljan Pluim geveld is door griep. Anco Jansen is daarnaast onvoldoende hersteld van een blessure om te kunnen spelen. De enig overgebleven optie, Frank Demouge, is niet fit genoeg om negentig minuten te kunnen spelen. "Het is de realiteit, ik kan het niet mooier maken dan het is", verzucht Tomasson bij L1.

Naast de genoemde aanvallers ontbreken ook Timo Letschert en Bart Biemans. Tomasson hoopt dat zijn gehavende ploeg kan stunten, maar beseft dat het niet gemakkelijk gaat worden. "Bij PSV loopt het momenteel als een trein. Zij zijn de favoriet, wij de underdog. Het is belangrijk om daar als team op te treden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen