Van Hintum wil PSV verslaan met 'Ajax-strijdwijze'

25 april 2014, 18:03

Bart van Hintum beleefde afgelopen zondag het hoogtepunt uit zijn carrière, toen hij met PEC Zwolle beslag wist te leggen op de KNVB Beker, na een zinderende eindstrijd tegen Ajax (5-1). Komende zondag krijgt PEC Zwolle PSV op visite. "Als we dezelfde strijdwijze hanteren als tegen Ajax, maken we zondag een goede kans tegen PSV."

Van Hintum zegt tegen Omroep Brabant dat de bekerwinst veel teweeg gebracht heeft in Zwolle: "We hebben daar als groep enorm van genoten. Dit maken we misschien nooit meer mee", aldus de linksback uit Oss, die per slot van rekening ook nog eens Europa in gaat met de Zwollenaren. "Ik hoop op een mooie tegenstander. Een grote naam. Al zou het ook fijn zijn om een club te loten, waar je een kans tegen hebt. Dan kom je een ronde verder en laat dan maar een tegenstander van allure komen."

Eerst wil Van Hintum er met zijn ploeggenoten voor zorgen dat het mooie seizoen een passend slot krijgt: "We staan nu op de negende plaats in de eredivisie en willen daar graag blijven staan. Het stadion zit zondag vol en we willen onze fans iets bieden. Wat we niet willen is het seizoen in mineur afsluiten. Het was een positief jaar en dat moet het blijven ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen