Vitesse-coach Bosz 'kijkt alleen maar naar eigen ploeg'

2 mei 2014, 17:30

Vitesse schoot zichzelf vorige week lelijk in de voet, toen het in eigen huis met 2-2 gelijkspeelde tegen Go Ahead Eagles. De equipe van coach Peter Bosz is in de strijd om de vierde plaats in de Eredivisie nu afhankelijk van PSV, dat in eigen huis aantreedt tegen NAC Breda.

De Arnhemmers staan op de vijfde plaats, maar kunnen dus nog vierde worden als PSV averij oploopt. Bosz wil dat Vitesse zich op haar eigen duel, uit bij FC Utrecht, focust: "We zijn afhankelijk van de uitslag bij PSV tegen NAC Breda, maar eerst moeten we zelf winnen. Daar is ons alles aan gelegen. We hebben deze week goed getraind en we gaan er alles aan doen om te winnen. Het heeft ook weinig zin om de tussenstanden bij te houden. Wij moeten eerst winnen, klaar", aldus Bosz op Vitesse.nl.

Bosz zal zich dus weinig aantrekken van de wedstrijden op de andere velden. Ook op de speelwijze van tegenstander Utrecht zal het accent niet liggen, geeft Bosz aan. "FC Utrecht heeft een matig seizoen gespeeld. Zeker als je het afzet tegen de vijfde plaats van vorig seizoen. Ze hebben zich twee wedstrijden geleden veilig gespeeld. Hoe ze gaan spelen? Dat weten we, maar ik kijk liever naar mijn eigen ploeg."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen