Meijers terug naar Achilles: "Denk dat ik nooit meer weg wil"

10 november 2014, 08:27

Eric Meijers is blij dat hij volgend seizoen weer aan de slag kan bij zijn oude liefde Achilles '29. De coach komt komende zomer over van JVC Cuijk en volgt in Groesbeek François Gesthuizen op als hoofdcoach. Meijers was tussen 2002 en 2012, toen Achilles nog bij de amateurs speelde, ook al trainer van de ploeg.

"We hebben veertien dagen onderhandeld en zijn eruit gekomen, naar volle tevredenheid", zegt Meijers bij Omroep Gelderland over zijn terugkeer naar Achilles. "Ik verheug mij enorm op mijn terugkeer naar De Heikant. Het is voor drie jaar, maar ik denk dat ik nooit meer weg wil. Het is altijd een goed huwelijk geweest. Een heel mooi dik boek van 365 pagina's met maar één zwarte bladzijde, maar daar zijn we al lang overheen gestapt."

"We willen nu iets moois gaan neerzetten. Er is met mijn driejarig contract een eerste stap gezet richting continuïteit. Het zal niet meevallen, omdat we maar een beperkt budget hebben. Dan moeten we heel creatief zijn, maar daar heb ik alle vertrouwen in Fijn ook om te gaan werken met positieve mensen, die ik heel goed ken", zegt hij. "Eerst heb ik nog een belangrijke klus te klaren, kampioen worden met JVC Cuijk. Ik ben die club heel dankbaar dat ze mij deze kans hebben gegeven en wil daar graag met een hoofdprijs afscheid nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen