Veel nieuws bij Spurs; Lennon verhuurd aan Everton

3 februari 2015, 10:20

Op de laatste dag van de transferperiode heeft Tottenham Hotspur tot vijf keer toe transfernieuws naar buiten gebracht. De twee meest in het oog springende mutaties zijn dat Aaron Lennon tot het einde van het seizoen uitgeleend wordt aan Everton en dat het contract van Benoît Assou-Ekotto ontbonden is.

Na 362 wedstrijden voor Tottenham te hebben gespeeld, verhuist Lennon dus tijdelijk naar het Goodison Park van Everton. De 27-jarige international van Engeland werd in de zomer van 2005 door Spurs overgenomen van Leeds United. Een jaar later werd Assou-Ekotto weggehaald bij het Franse RC Lens. De vleugelverdediger uit Kameroen kwam in totaal tot 204 optredens voor de Londense club.

Naast het nieuws rond Lennon en Assou-Ekotto maakte Tottenham bekend dat doelman Jordan Archer verhuurd wordt aan Millwall, waar Jos Hooiveld afgelopen week ook naartoe ging. Spurs laat de aanvallende middenvelders Emmanuel Sonupe en Nathan Oduwa bovendien tot slot rijpen bij respectievelijk St. Mirren (Schotland) en Luton Town (League Two). Deze twee spelers keren na het huidige seizoen terug op White Hart Lane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen