PSV om tafel met Bruma en Oss-keeper Koopmans

2 mei 2015 – PSV is met Jeffrey Bruma in onderhandeling over een nieuw contract, zo maakt het Eindhovens Dagblad vandaag (zaterdag) wereldkundig. De kampioen van Nederland is eveneens in gesprek met Luuk Koopmans, de beoogde derde doelman voor volgend seizoen. Koopmans staat nog onder contract bij FC Oss, maar met die club heeft PSV al een akkoord bereikt.

PSV om tafel met Bruma en Oss-keeper Koopmans

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Bruma speelt sinds 2013 bij PSV en lijkt ook de komende seizoenen in Eindhoven te spelen. Koopmans moet overkomen van Oss, als PSV een akkoord met de keeper weet te bereiken. Als dat lukt, dan vervalt de interesse in Gino Coutinho. De doelman Excelsior was afgelopen winter al in beeld bij PSV, maar de club kwam er niet uit met de Rotterdamse eredivisionist.

Overigens moet PSV deze maand aan Standard Luik laten weten of het François Marquet definitief wil overnemen. De middenvelder wordt sinds de winterstop gehuurd en komt uit voor Jong PSV in de Jupiler League.

Reacties

PSV

gerelateerd