Beugelsdijk reserve tegen Utrecht, Vd Velden start in Alkmaar

23 augustus 2015 – De teruggekeerde Tom Beugelsdijk moet nog even afwachten op zijn eerste speelminuten bij ADO Den Haag. De centrumverdediger start in het thuisduel met FC Utrecht op de bank. FC Utrecht treedt met dezelfde elf aan als vorige week tegen sc Heerenveen.

Beugelsdijk reserve tegen Utrecht, Vd Velden start in Alkmaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

ADO is goed begonnen aan het nieuwe seizoen en won vorige week knap met 1-4 bij FC Twente. Met de name de aanvallers van de ploeg van Henk Fraser maakten indruk in die wedstrijd. Mike Havenaar, die scoorde in Enschede, staat wederom aan de aftrap bij ADO. Edouard Duplan speelt met de Hagenaars tegen zijn oude werkgever Utrecht. 

Opstellingen
ADO Den Haag: Hansen; Malone, Wormgoor, Derijck, Kristensen; Meijers, Duplan, Bakker; Schaken, Havenaar, Alberg.
FC Utrecht: Ruiter; Kaliber, Van der Maarel, Letschert, Kum, Nganioni; Janssen, Ramselaar, Ayoub; Haller, Barazite.

Bij AZ tegen Willem II staat er een verrassende naam in de basis. Nick van der Velden, die deze week een contract tekende in Tilburg, heeft direct zijn eerste basisplaats te pakken in de ploeg van Jurgen Streppel. Hij speelde in het verleden nog voor AZ en vormt vanmiddag (zondag) samen met Richairo Zivkovic en Lesly de Sa de aanval van Willem II.

AZ-coach John van den Brom houdt Guus Hupperts op de bank tegen de Tilburgers. Hij geeft Muamer Tankovic de kans.

Opstellingen
AZ: Rochet; Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps; Van Overeem, Haye, Henriksen; Dos Santos, Janssen, Tankovic.
Willem II: Lamprou, Van der Struijk, D. Wuytens, Peters, Koppers; Ojo, Falkenburg, S. Wuytens; Van der Velden, Zivkovic, De Sa.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd