Spectaculair gelijkspel in topper zaterdagtopklasse

19 september 2015, 17:16

In de zaterdagafdeling van de Topklasse is de topper tussen Rijnsburgse Boys en Barendrecht geëindigd in een doelpuntrijk gelijkspel. Beide ploegen sloten zaterdag op Sportpark Middelmors in Rijnsburg af op 4-4.

De acht doelpunten werden eerlijk over beide helften verdeeld. Barendrecht nam in de 23ste minuut via Winterberg de leiding, maar binnen zeven minuten boog Rijnsburgse Boys de achterstand om in een 2-1 voorsprong, door goals van Hessing en Serdar. Jongman legde in de 42ste minuut de ruststand vast op 2-2. Via Esaja en Eekman liep Barendrecht na de pauze uit naar een 2-4 voorsprong. Goals van Van der Vijver en Koemans in een tijdsbestek van twee minuten, in de 84ste en 85ste minuut, bezorgden Rijnsburgse Boys toch nog een punt (4-4).

IJsselmeervogels profiteerde met een 0-2 zege bij RVVH, door toedoen van Schaap en Van de Laar, optimaal van de remise bij Rijnsburgse Boys - Barendrecht. IJsselmeervogels gaat nu met twaalf punten uit vijf wedstrijden aan kop, Rijnsburgse Boys en Barendrecht volgen met respectievelijk tien en negen punten op de tweede en derde positie.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!