AC Milan kan Italiaanse subtop nog niet bestormen

27 september 2015, 14:24

Dankzij overwinningen op Palermo (3-2) en Udinese (2-3) leek AC Milan de goede weg ingeslagen te zijn, maar de Italiaanse topclub heeft zondagmiddag geen hattrick aan overwinningen kunnen realiseren. Er werd met 1-0 verloren van Genoa, waardoor Milan na zes speelronden even vaak verloren als gewonnen heeft.

Milan hoopt dit seizoen, na een aantal magere jaren, weer de smaak te pakken te krijgen. Met veel nieuwe spelers en de nieuwe coach Sinisa Mihajlovic wilde de club uit de modestad een metamorfose ondergaan, zodat de prestaties op het veld steeds weer beter zullen worden. Dat lukt dit seizoen bij tijd en wijlen, maar de eerste zes wedstrijden leren ons dat de prestaties zeer wisselvallig blijven. Het feit dat de Milanezen een negatief doelsaldo (-1) hebben, zegt eigenlijk genoeg.

Tegen Genoa was Milan niet best, maar het moet gezegd worden dat de Rossoneri ook niet het geluk aan hun zijde hadden. De thuisploeg kwam namelijk binnen toen minuten op voorsprong dankzij een fortuinlijke treffer. Blerim Dzemaili probeerde het van afstand met een vrije trap, die door Giacomo Bonaventura van richting veranderd werd en zo achter doelman Diego López belandde.

Milan ging op zoek naar de gelijkmaker en was via Mario Balotelli dichtbij, maar kon aanvallend gezien weinig tot geen potten breken. Toen Alessio Romagnoli vlak voor rust zijn tweede gele en dus een rode kaart kreeg, werd het er alleen maar lastiger op. Mede door de numerieke minderheid behaalden de rood-zwarten geen goed resultaat tegen Genoa, dat nu de nummer dertien is in de Serie A.

Nigel de Jong stond bij Milan in de basis, maar raakte geblesseerd na een charge van Dzemaili. De Nederlandse middenvelder werd in de rust vervangen door Rodrigo Ely.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen