Groningen mist Lindgren, inzetbaarheid De Leeuw onzeker

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 oktober 2015 – FC Groningen kan in de thuiswedstrijd tegen Willem II nog niet over Rasmus Lindgren beschikken. De aanvoerder blijft last houden van een enkelblessure. Michael de Leeuw ontbreekt zaterdag mogelijk ook. De aanvaller kampt met ziekte.

Groningen mist Lindgren, inzetbaarheid De Leeuw onzeker

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het pittige blok wedstrijden hebben we voor de interlandperiode niet goed kunnen afsluiten en daardoor was het fijn om even afstand te kunnen nemen. We hebben deze week de draad weer opgepakt en hebben goed kunnen werken aan het uitbouwen van onze speelwijze", zegt trainer Erwin van de Looi op de clubwebsite. "Er zit veel energie in het team en we willen zaterdag tegen Willem II goed druk zetten, veel kansen creëren, scoren en laten zien wat we kunnen. Op die manier moeten we de wedstrijd naar ons toetrekken."

"Je ziet bij Willem II dit seizoen veel wisselingen, ik ben ook benieuwd met welke speelwijze ze in Euroborg zullen aantreden", aldus Van de Looi. "Het is een voetballende ploeg en er zit een goed idee achter. Dat hebben ze vorig jaar wel aangetoond."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd