Eerste groepstraining na 264 dagen voor Ribéry

2 december 2015, 14:10

Maar liefst 264 dagen kon Franck Ribéry zijn passie niet beoefenen. Een hardnekkige enkelblessure teisterde de Fransman negen maanden lang. Soms ging het even beter met het gewricht, maar dan kreeg de vleugelaanvaller weer een terugslag te verwerken. Eindelijk kan de speler van Bayern München echter weer lachen. Woensdagochtend werkte hij weer voor het eerst een volledige training af.

Stap voor stap kwam Ribéry terecht op het punt dat hij nu behaald heeft. Het duurde lang, waardoor de Fransman zeer emotioneel was. "Dit is een grote dag voor mij, het leidt tot veel emoties", sprak de Fransman in gesprek met het officiële televisiekanaal van Bayern. "Het was de eerste keer dat ik zo lang aan de kant stond, het was een ernstige situatie. Maar zo gaat het in het voetbal en in het leven. Het is belangrijk dat je je hoofd omhoog blijft houden en hard blijft werken."

"Ik ben weer terug in het team. Dat geeft echt een goed gevoel", vervolgt de 32-jarige Ribéry, die zijn laatste wedstrijd speelde op 11 maart. Destijds kwam hij in actie in het met 7-0 gewonnen Champions League-treffen met Shaktar Donetsk. Toen moest hij in de 59ste minuut vervangen worden wegens de blessure, die hem dus driekwart jaar parten speelde.

Ribéry wordt dit kalenderjaar nog binnen de lijnen verwacht bij Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen