Streppel: "Wij waren veruit de bovenliggende partij"

2 februari 2016, 21:06

Willem II-trainer Jurgen Streppel heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de uitwedstrijd tegen NEC. Zijn ploeg ging zondag in De Goffert met 1-0 onderuit, maar de oefenmeester is wel te spreken over de manier van spelen van de Tilburgers.

"Ik denk dat wij veruit de bovenliggende partij waren. We hebben het positiespel gespeeld waar ik van hou, daar heb ik van genoten. NEC had er geen antwoord op", aldus Streppel bij de NOS. "Maar ze kregen wel een penalty en die zat erin. We wisten dat zij gevaarlijk waren in de omschakeling, maar ook conditioneel waren wij na rust beter. Toen hebben we de duimschroeven aangedraaid, maar we zijn vergeten een doelpunt te maken, al hebben we in 'de zestien' ook geen mogelijkheid gehad. Het betekent wel dat de rest prima verzorgd is, daar ben ik heel erg tevreden over en vind ik echt mooi om te zien. Daardoor zit ik qua voetbal relaxt op de bank. Natuurlijk zijn er altijd momenten die de verkeerde kant op vallen, dat is vandaag het gemengde gevoel."

Streppel weet nog niet of Willem II iets gaat doen op de transfermarkt. "Ik heb geen zin in allerlei tropische verrassingen. Het moeten spelers zijn die de Nederlandse taal machtig zijn en weten hoe we spelen, maar die zijn dun gezaaid. Het heeft geen zin om spelers te halen om het halen, we willen alleen extra kwaliteit", besluit Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen