'Monaco haakt na AZ-Feyenoord af voor Van Beek'

26 januari 2016, 08:38

Een delegatie van AS Monaco zat afgelopen zondag op de tribune van het AFAS Stadion om Sven van Beek aan het werk te zien. De Franse topclub zag een samenwerking met de centrale verdediger eerst wel zitten, maar door het ongelukkige optreden van de jeugdinternational van Oranje hebben de Monegasken zich volgens De Telegraaf achter de oren gekrabd.

De 21-jarige Van Beek lijkt door zijn offday in Alkmaar, waar Feyenoord pijnlijk met 4-2 onderuit ging, zijn miljoenentransfer naar Monaco verspeeld te hebben. De club uit het Prinsdom was ervan overtuigd dat de Feyenoorder een geschikte opvolger zou zijn voor de 37-jarige Ricardo Carvalho, maar komen hier waarschijnlijk op terug. Monaco wilde Van Beek nog één keer aan het werk zien in de transferperiode, maar schrok van de wijze waarop de verdediger voor de dag kwam tegen AZ.

Feyenoord wist al af van de Monegaskische interesse in Van Beek, die nog tot medio 2018 onder contract staat en daarom een prijskaartje van ongeveer 6 miljoen euro om de nek heeft hangen. Het is nu de vraag wat Monaco gaat doen. Het is in ieder geval duidelijk dat de huidige nummer twee van de Ligue voorlopig wacht met onderhandelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen