VVSB-matchwinner loopt morgen gewoon weer in Hema

3 februari 2016, 20:54   Bijgewerkt: 3 februari 2016, 21:47

VVSB wist woensdagavond het onmogelijke te bereiken. De amateurclub stond in de 82ste minuut van de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch nog met 2-0 achter, maar wist dankzij een krankzinnige comeback met 2-3 te winnen in De Vliert. Daarmee plaatste de topklasser zich na IJsselmeervogels (1975) als tweede amateurploeg ooit voor de halve finale van de beker.

Het is een ongekende prestatie voor VVSB, dat dankzij de winst in Den Bosch historie geschreven heeft in het Nederlandse voetbal. De reactie van matchwinner Maikey Parami na afloop was ronduit hilarisch. De maker van de 2-3 stond vol vreugde voor de camera van FOX Sports. "Nu sta ik hier, maar morgen sta ik gewoon weer in de Hema", sprak de amateurvoetballer.

De charme van het bekervoetbal kon niet door een mooier voorbeeld geïllustreerd worden. "Ik ben morgen niet vrij, ik moet gewoon stagelopen. Ik ben nog een 21-jarige student. Ik doe MBO niveau 4 en loop morgen weer gewoon stage bij de Hema in Leidschendam. Het leven gaat door hè", knipoogde de jongeling na de enorme bekerstunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen