Klopp in bres voor Benteke: "Hij heeft hard gewerkt"

10 februari 2016, 09:50

Liverpool verloor dinsdag in de FA Cup na verlenging bij West Ham United (2-1). Christian Benteke was na afloop het mikpunt van boze fans op sociale media, aangezien de Belgische spits in de verlenging twee grote kansen miste. Liverpool-manager Jürgen Klopp neemt het op voor Benteke.

"Vraag tachtig tot negentig procent van alle aanvallers in de wereld en of ze nou heel goed, iets minder goed of slecht zijn, ze zullen je allemaal vertellen dat ze een dergelijke periode hebben meegemaakt", aldus Klopp op de officiële website van Liverpool. "Het is nou eenmaal zo en je moet verder. Iedereen wil gemakkelijk doelpunten maken, maar een gemakkelijke goal zal je niet helpen. Je moet dus spelen en je blijven verbeteren. Je moet alles willen doen, zo is het altijd geweest en dat is voor Christian niet anders."

Klopp is tevreden over het optreden van Benteke tegen West Ham. "Hij speelde een goede wedstrijd, alleen de afwerking was niet maximaal. Maar hij heeft hard gewerkt en veel gedaan. Dus dit was een grote stap. Dat is goed voor ons en goed voor hem", besluit de Duitser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen