Matavz: "Eerste indrukken van Genoa heel goed"

10 februari 2016, 13:29

Tim Matavz voetbalt tegenwoordig in de Serie A. De 27-jarige aanvaller uit Slovenië maakte afgelopen transferperiode van FC Augsburg de overstap naar Genoa. De oud-speler van FC Groningen en PSV debuteerde vorige week in de uitwedstrijd tegen Juventus (1-0 verlies) als invaller voor zijn nieuwe club. Afgelopen weekend bleef hij tegen Lazio (0-0) op de bank.

Hoewel Matavz zijn Genoa-debuut dus al heeft gemaakt, werd hij woensdag pas voorgesteld aan pers en publiek. "Mijn eerste indrukken zijn heel goed. De fans en het stadion bevielen mij meteen", sprak Matavz bij zijn presentatie. De Sloveen gaat met rugnummer 42 voetballen in de Serie A. "Dit vanwege de geboortedata van mijn kinderen, de twintigste en de vierde. Maar omdat 24 al bezet was, heb ik voor het omgekeerde gekozen."

Zondag speelt Genoa uit tegen AC Milan. "Ik heb al eens in San Siro gespeeld en weet dus wat het betekent", aldus Matavz. "Ik heb niet heel veel wedstrijden van Genoa gezien, maar de manier van spelen van coach Gian Piero Gasperini bevalt mij. Ik hoop snel van hem te leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen