Blanc: "Slechts klein verschil tussen PSG en Chelsea"

Ger
15 februari 2016, 19:18

Trainer Laurent Blanc geeft Paris Saint Germain zo'n vijftig procent kans om de laatste acht van de Champions League te bereiken. De Franse grootmacht speelt dinsdagavond voor eigen publiek in het eerste duel van de achtste finales tegen Chelsea.

"Het verschil tussen beide clubs is klein, dat hebben de onderlinge duels in de laatste twee jaar wel uitgewezen. Deze keer is de Champions League voor Chelsea een uitgelezen kans om het seizoen nog wat glans te geven", verwijst Blanc naar de moeizame eerste maanden van de Londenaren in de Premier League. "Ze hebben met Guus Hiddink een zeer ervaren manager, die de grootste Europese competitie al eens heeft gewonnen. Het zullen zware wedstrijden worden."

In aanloop naar de wedstrijd zorgde rechtsback Serge Aurier voor opschudding door Blanc, Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel te beledigen. De Ivoriaan is na het uitlekken van de video met zijn uitspraken voorlopig niet meer welkom in de eerste selectie. "Ik heb hem zelf nog naar Parijs gehaald. Is dat de manier om mij te bedanken? Het is meelijwekkend", aldus Blanc. "Aurier heeft zichzelf gestraft. Hij had zich nu voor moeten bereiden op een duel in de achtste finale van de Champions League."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen