Ronaldo helpt Real Madrid langs moedig AS Roma

17 februari 2016, 22:44

Real Madrid staat met één been in de kwartfinales van de Champions League. In Stadio Olimpico leek dat lange tijd niet te gebeuren, totdat het elftal van Zinedine Zidane na rust op stoom kwam en tot twee keer toe effectief was. Cristiano Ronaldo nam het Madrileense sterrenteam op sleeptouw in Rome.

AS Roma hinkte al vroeg in de wedstrijd op twee gedachten. De thuisploeg hield vrij eenvoudig stand, terwijl het een dreigende tegenstander had verwacht met doelpuntenmachines als Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. En dat kwam toch wel als een verrassing.

Zeker Salah maakte gebruik van het tempo als zijn elftal de bal veroverde. Hij zorgde continu voor dreiging, waardoor Real Madrid regelmatig nerveus uitverdedigde en opvallend slordig was. Met het inbrengen van Edin Dzeko kregen de Italianen een nieuwe impuls. De Bosniër gebruikte zijn fysieke kracht om ruimte te creëren voor zijn ploeggenoten voorin.

Ook na de tegentreffer bleef AS Roma echter moedig. Het bleef compact staan om weinig weg te geven, maar creëerde zelf ook een flink aantal goede kansen. Terwijl Dzeko de bal in 't zijnet tikte, was middenvelder William Vainqueur enórm dichtbij kwam met een pegel.

Maar vijf minuten voor tijd besliste invaller Jese Rodriguez de wedstrijd. Met een bekeken en lage bal in de verre hoek tekende hij voor de 0-2 in Rome.

[photo,95826,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen