Cristiano Ronaldo trapt na richting Manchester United: "Nog nooit zoiets meegemaakt"

23 maart 2023, 08:15
Cristiano Ronaldo trapt na richting Manchester United:

Cristiano Ronaldo stapte over naar Al-Nassr in Saoedi-Arabië, maar wil nog altijd van geen wijken weten. Bij de eerste interlandperiode van Portugal na het WK in Qatar is de ervaren aanvaller nog altijd gewoon van de partij – 38 lentes jong. Bondscoach Roberto Martinez is dolblij met de aanvaller, die zelf nog een steek uitdeelde aan zijn vorige club Manchester United. 

"Ronaldo kan heel belangrijk zijn voor het elftal. Hij is betrokken, ervaren en heeft nog heel veel andere kwaliteiten", loofde Martinez tijdens een van zijn eerste persmomenten na het bekendmaken van de selectie. Bij België moest de keuzeheer nog doorselecteren, maar bij Portugal heeft hij met Pepe (40) en Ronaldo (38) twee voetbalbejaarden opgeroepen.

"Ik kijk niet naar leeftijd, maar ik kijk naar de prestaties", benadrukte Martinez. Ronaldo zat ook op de persconferentie, maar die gaf aan nog geen idee te hebben of hij nog een EK (2024) of WK (2026) gaat meemaken als international. "Ik heb veel te bieden en dat wil ik in de komende wedstrijden laten zien. Ik kijk nog niet naar de lange termijn en naar toernooi. Maar ik wil nog lang doorgaan bij Portugal."

Lees ook: Ronaldo doet zeer opmerkelijke uitspraak: "Vierde of vijfde ter wereld"

Manchester United-vertrek Ronaldo

Ook ging Ronaldo nog kort in op zijn vertrek bij Manchester United in de afgelopen winter. "Ik denk dat ik sindsdien een beter mens ben", waren de opmerkelijke woorden van de aanvaller, die door een explosief interview vertrok op Old Trafford. "Soms moet je wat dingen doen om te kijken wie er aan mijn kant staat. Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Maar inmiddels ben ik op zulke situaties beter voorbereid, door deze ervaring bij Manchester United."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Voor beide partijen is het beter dat hij is vertrokken. Ronaldo voelde zich de vedette en is absoluut geen teamplayer. De hand in eigen boezem steken is totaal onbekend bij hem waardoor hij in feite ondanks zijn grote voetbalkwaliteiten een irritant mannetje is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen