Koeman: "Ben een fan van speelstijl Bournemouth"

Jw
1 maart 2016, 20:04

AFC Bournemouth kan in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Southampton op complimenten rekenen van trainer Ronald Koeman. De Nederlandse coach van The Saints looft de instelling van de promovendus, die volgens hem niet alleen bezig is met verdedigen, maar graag de aanval opzoekt.

Southampton won de eerste ontmoeting met Bournemouth met 2-0, maar Koeman verwacht een andere wedstrijd vanavond. "Ze spelen om kansen te creëren en doelpunten te maken, niet zozeer om alles tegen te houden. Ik denk dat ze ervan houden om het spel te maken en aanvallend te spelen. Daar houd ik wel van", zegt Koeman op de website van Southampton.

Koeman denkt dat Bournemouth heeft geleerd van het vorige treffen en is daarom op zijn hoede. "Ze zijn iets veranderd. Soms veranderen ze van tactiek. Daarnaast zijn er nieuwe spelers gekocht, al denk ik dat hun manier van spelen hoofdzakelijk niet is veranderd."

Southampton neemt het vanavond om 20.45 uur op tegen AFC Bournemouth. Locatie is Dean Court, het stadion van Bournemouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen