McClaren vindt Newcastle United een 'frustrerend team'

Jw
1 maart 2016, 21:06

Newcastle United blijft uiterst wisselvallig presteren in de Premier League. Dat leidt tot ergernis bij trainer Steve McClaren, die niet begrijpt hoe dat komt. The Magpies gingen afgelopen weekend met 5-1 onderuit tegen Chelsea, terwijl het daarvoor nog een knappe overwinning had geboekt.

"Dit is het meest frustrerende team waar ik mee heb gewerkt", zei McClaren dan ook in Engelse media. "Thuis tegen West Brom hebben we onze kwaliteiten laten zien en een fantastische prestatie neergezet (1-0 winst, red.). De volgende wedstrijd verliezen we met 5-1, maar we hadden er ook negen of tien tegen kunnen krijgen. We kunnen dit seizoen alleen maar thuis goed presteren."

Door de wisselvallige prestaties staat de ploeg van Nederlanders Daryl Janmaat, Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita, Tim Krul en Siem de Jong nog altijd in de gevarenzone. "We hebben het met elkaar gehad over karakter, houding en het realiseren op welke positie we staan, voordat het te laat is. We hebben het dan over iedereen binnen de club. We zijn in een gevecht beland en we moeten dat aangaan", besluit de voormalig trainer van FC Twente, die het morgen met Newcastle United opneemt tegen Stoke City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen