Sparta neemt jeugdexponenten mee naar Eredivisie

30 mei 2016 – Sparta Rotterdam heeft de contracten van Rick Ketting (foto) en Finn Stokkers verlengd. De kampioen van de Jupiler League is tevreden over de ontwikkeling van de doorgebroken jeugdexponenten en heeft de talenten nu vastgelegd tot medio 2018, met daarbij een optie voor nog één seizoen.

Sparta neemt jeugdexponenten mee naar Eredivisie

Trainer Alex Pastoor staat volledig achter de contractverlenging. "Zowel Rick als Finn hebben, ondanks dat zij niet alle wedstrijden hebben gespeeld, zichzelf goed ontwikkeld afgelopen seizoen. Zij mogen deze contractverlenging dan ook echt beschouwen als een bevestiging van de groei die ze hebben doorgemaakt en daarmee ook direct willen uitdagen om zich nog verder te ontwikkelen", zegt hij op de website van de Kasteelclub.

"Ik speel al sinds jongs af aan voor Sparta en dat daar nog een aantal jaren bijkomen is alleen maar mooi", zegt Ketting. "Afgelopen seizoen was er één om nooit te vergeten. Het kampioenschap, inclusief het bijbehorende feest en mijn treffer in de blessuretijd uit bij FC Den Bosch waren daarin voor mij de absolute hoogtepunten. Komend seizoen hoop ik in de Eredivisie aan deze lijst nog meer mooie momenten toe te voegen."

Sparta had eerder deze week ook al contractnieuws te melden. Go Ahead Eagles-aanvoerder Bart Vriends maakte de overstap naar Rotterdam.

Eredivisie

gerelateerd