Hierro (48) vindt trainersklus in Segunda División

8 juni 2016, 10:40

Fernando Hierro gaat voor het eerst op eigen benen staan als hoofdcoach. De voormalig verdediger van Real Madrid en het Spaanse nationale elftal is aangesteld door Real Oviedo, dat afgelopen seizoen als negende eindigde in de Segunda División.

Geruchten deden dinsdagavond al de ronde en zijn woensdagochtend bevestigd. Volgens Marca gaat Hierro voor twee seizoenen tekenen bij Oviedo. Er wordt gezegd dat de oud-verdediger Bernd Schuster en Joaquin Caparros heeft afgetroefd in de strijd om de vacante trainerspositie.

Nadat Hierro een punt zette achter zijn spelerscarrière was hij technisch directeur bij de Spaanse bond, algemeen manager van Malaga en assistent van coach Carlo Ancelotti bij Real Madrid. Hierro kwam in zijn loopbaan tot 89 interlands voor Spanje en speelde meer dan zeshonderd wedstrijden in het Spaanse voetbal. Eerst was hij speler van Real Valladolid, daarna stond hij jarenlang onder contract bij Real Madrid. Hij verdedigde ook nog de clubkleuren van Al Rayyan (Qatar) en Bolton Wanderers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen