Wilmots geïrriteerd: "Nu ben ik verworden tot niets?"

14 juni 2016, 19:53

Marc Wilmots heeft wel eens beter in zijn vel gezeten. De keuzeheer maakt tijdens het EK een gespannen en opgefokte indruk en lijkt door de nederlaag tegen Italië helemaal onder druk te liggen in België. Tijdens de persconferentie van vandaag (dinsdag) kreeg de bondscoach de nodige kritische vragen op zich afgevuurd, waar hij geprikkeld op reageerde.

"Hadden wij niet gewoon een punt verdiend?", vroeg hij zich af. "Als Italië feilloos had gespeel hadden wij niet zo'n kans gecreëerd als die van Lukaku. En verder hielden ze ons tot twee keer toe met slimme overtredingen van een counter af die gevaarlijk had kunnen worden", citeert VI. "Echt, zoals ik de wedstrijd heb gezien, was een gelijkspel normaal geweest. De Franse krant L'Equipe had een goede analyse: het was een mooie wedstrijd. Ons probleem: we scoren niet. Bij 1-1 is alles anders."

De kritiek doet Wilmots niets, zo zegt hij zelf. "De buitenlandse media hebben ons vier jaar bewonderd en volgens mij ben ik al die tijd bondscoach. Nu, op basis van een wedstrijd, ben ik verworden tot niets?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen