Rode Duivel Batshuayi staat voor transfer naar Chelsea

29 juni 2016, 10:01

Michy Batshuayi staat voor een mooie transfer naar de Premier League. De spits van Olympique Marseille gaat zijn carrière volgens diverse media in Frankrijk, Engeland en België voortzetten bij Chelsea, dat naar verluidt 40 miljoen euro voor hem neerlegt.

Er wordt gezegd dat Batshuayi groen licht zou hebben gekregen om tijdens het EK een medische keuring te ondergaan bij Chelsea, waar met Eden Hazard en Thibaut Courtois twee landgenoten van de Belgische international onder contract staan. De toonaangevende Franse krant L'Équipe claimt dat de spits voor vijf jaar gaat tekenen op Stamford Bridge.

Er werd onlangs door Crystal Palace al een bod van 37 miljoen euro gedaan op Batshuayi, die ook gevolgd werd door Tottenham Hotspur, Juventus en West Ham United. De spits, die momenteel dus met België op het EK is en tegen Hongarije voor de bevrijdende 2-0 zorgde, zou bij Chelsea moeten concurreren met onder meer Diego Costa, Loïc Remy en Bertrand Traoré. Huurling Alexandre Pato is vertrokken uit Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen