Seuntjens blij: "Zin in elke dag dat ik op het veld sta"

1 juli 2016, 16:36

Mats Seuntjens heeft deze zomer de overstap van NAC Breda naar AZ gemaakt en vooralsnog heeft de aanvallende middenvelder het uitstekend naar zijn zin in Alkmaar, zo laat hij weten op de clubsite. De 24-jarige Bredanaar moet echter wel wennen aan het hogere niveau op de training.

Hij heeft inmiddels zijn eerste werkweek achter de rug bij AZ en het niveauverschil tussen NAC en AZ is hem nu al opgevallen. "De kwaliteit van de groep is hoger dan ik bij NAC gewend was. Logisch, dat is het verschil tussen Eredivisie en Jupiler League. Het positiespel wordt hier bijvoorbeeld anders uitgevoerd, beter. Het is niet per se veel zwaarder, maar vooral anders. Voor mij ook weer een kwestie van wennen."

De middenvelder heeft veel zin om zich komend seizoen te laten zien. "Ik heb zin in elke dag dat ik op het veld sta. De trainingsstof is nieuw voor mij, maar ook superleuk. De trainingen worden goed gegeven, dus ik geniet gewoon van de momenten dat ik aan het voetballen ben. En vanaf zaterdag beginnen we met oefenwedstrijden, die gaan daar alleen nog maar meer bij helpen", aldus Seuntjens, die voor vier seizoenen getekend heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen